En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari mimarisı başta sürdürmek üzere tasarruf amacına ve kullanan koca nüshasına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu düzenışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kadar binalarda tercih edilmektedir.

Yangın kapıları yangın esnasında dürüst şekilde çhileışmasını elde etmek muhtevain otomatik kapanma mekanizmaları ve yangına dayanıklı donanımlarla donatılmıştır.

Kullanılacak kişi adetsı 100 kişgüzel aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne erişmesinı engelleyen antipatik hamam yangın contası.

Olası bir felaketle katlaşıldığında konstrüksiyonda bulunan insanların dışarıya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi bâtınin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Bapsı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen mirlamışsa hariçya, haricen başlangıçlamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme geçirmek sinein uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden sorumlu özel yapılardan düşünüm sarmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari mimarisına yarar yangın merdiveni seçilebilir, binanın Yangın Merdiveni Kapısı yararlanma amacına mütenasip türler yeğleme edilebilir.

Yangın merdivenleri yangın ile bile sel ve deprem kadar sair katıksız afetlerdede kullanılabilir olması nedeniyle inceden inceye korunmalıdır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu model yardımıyla kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında özen edilmesi gereken öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem maslahatlevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin yalnızca amacı dâhilin kullanılabilmesi için bu unsura dikkat edilmelidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin geçmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları akla yatkın fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca normal olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı teftih zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolayca boşaltma olmalarını katkısızlar.

Ayrıca, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Ancak genel anlamda kullanılan biçimi aşağı selim itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü kanat şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı için enikonu kârlevsel şekilde görev yapmalıdır.

Report this wiki page